Om Branché

Branché – Sov i luksus mens du forbygger rynker og beskytter håret!

 

Branché Charmeuse silkeputetrekk

Hva er det som har mest nærkontakt med huden og håret ditt i løpet av en dag? Hodeputen din, eller nærmere bestemt putetrekket ditt! Branché Charmeuse er et eksklusivt 100% premium mulberry silkeputetrekk som med sin glatte overflate lar huden og håret gli over puten mens du sover.

Branché Charmeuse er kjent som Rolls Royce’n innen silkeputetrekk og ifølge Entertainment Tonight er Branché Hollywood stjernenes ”Best Kept Beauty Secret". 
Stjerner som Kim Kardashian, Reese Witherspoon, Kate Winslet, Tyra Banks, Jennifer Lopez, Rachel Leigh Cook, Angelina Jolie og Joan Collins har alle avslørt at deres hemmelighet er Branché.

Branché Charmeuse er silke av luksuskvalitet, laget av premium Mulberry silkefibre som er vevd med «state of the art» vevemetoder. Brancé Charmeuse forblir glatt vask etter vask.

Branché Charmeuse silken inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som huden og håret, og vil derfor hjelpe hudens fornyelsesprosess. Silkens glatte overflate vil i tillegg forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ved bomullsstoff. Bomullsstoff i mange putetrekk er i tillegg for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet.

Branché silkens glatte overflate vil forebygge unødvendig hårtap og gjøre håret glattere og blankere. Håret blir nærmest fri for floker og frizz, i tillegg til at frisyren holder seg mye lenger.

Branché Charmeuse kommer i eksklusive esker med matchende silkehårbånd.

HUDEN: Beskytter, pleier og skjemmer bort din sarte hud

· Forebygger rynker

· Opprettholder og bevarer hudens fuktighetsnivå

· Pleier ansiktshuden mens du sover med 18 aminosyrer

· Beskytter sensitive, tørr og irritert hud med 100% hypoallergenisk silke

 HÅRET: Forenkler din hårpleierutine

· Bevarer frisyren

· Reduserer floker og glatter ut hårstråene

· Gjenoppretter hårets elastisitet

· Tilfører håret volum og glans

· Reduserer unødvendig slitasje og hårtap

 

Branché Belle De Nuit øyemaske  – Svøp ditt ansikt med 100% premium Mulberry silke

Akkurat som med Branché Charmeuse silkeputetrekk, så er Branché Belle De Nuit Hollywood stjernenes foretrukne øyemaske. Oprah Winfrey, verdens største talkshow dronning, gikk ut i sitt magasin, O Magazine, og utpekte Branché Belle De Nuit øyemaske som sitt favoritt produkt!

Branché Belle De Nuit er eksklusive øyemasker laget av 100% premium Mulberry silke. Silken inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som huden, og vil derfor pleie og hjelpe til å fornye den sarte huden rundt øynene.

Branché Belle De Nuit har 100% premium Mulberry silke både på oversiden og undersiden av øyemasken. Undersiden, nærmest ansiktet ditt, er laget av ubleket silke.

Øyemasken er sjenerøs i størrelsen, med elastiske bånd, slik at den vil være komfortabel for alle hoder. Den er fylt med silkefibre, strukket og sydd for hånd, slik at den blir lett som en fjær og veldig behagelig

Øyne: Pleier og skåner den tynne huden rundt øynene

· Nyt de pleiende fordelene fra silkens 18 aminosyrer

· Forebygger dannelse av rynker med sin silkeglatte innside

· Hvile og avslapning – den sjenerøse størrelsen stenger lyset ute

· Pleiende – 100% ubleket premium silke på innsiden av øyemasken

· Komfort – med myke elastiske band som passer alle hoder

· Gir et uthvilt og våkent blikk

 

Føl forskjellen med Branché

Premium Mulberry silke fibre er vevd med “stat of the art” metode for å oppnå en eksklusiv 22 momme vekt°. Dette gir silken sin unike glatthet.

°Momme vekt: Betegner kvaliteten på silken

Opplev varige fordeler med Branché                                                        

Der tradisjonell silke blir skrukkete etter vask og normalt må renses, forblir Branché charmeuse glatt vask etter vask pga. Den unike og sakte vevemetoden.

Nyt Resultatene                                                                                    

Den luksuriøse og glatte silken til Branché beskytter og pleier ansiktshuden og håret. Branché vil spare deg tid og la deg våkne uthvilt og vakker natt etter natt.

Lovelyskin © 2019 | Powered by Mystore