Salgsbetingelser

1. Registrere konto

For å kunne kjøpe varer, så må du registrere deg som kunde. Du forplikter deg ikke til å kjøpe noe ved å registrere deg, og vi lagrer personopplysningene dine på en sikker måte.

 

2. Betalingsløsninger

Lovelyskin bruker Klarna Checkout, som betalingsløsning. Med denne betalingsløsningen kan du som kunde betale med Klarna Faktura, Klarna Delbetaling eller med kort (Visa, Mastercard). Hvis du ønsker å betale via paypal eller med forskuddsfaktura som betalingsløsning, ta kontakt med oss på info@lovelyskin.no

Klarna Faktura:

Når du betaler med Klarna Faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Når din ordre blir sendt fra oss aktiveres en faktura hos Klarna som sendes til deg. Du har 14 dager betalingsfrist på denne fakturaen. Du har også mulighet til å laste ned din faktura ved å gå til klarna.no

Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Klarna Konto (Delbetaling):

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker de samarbeider med. 

Betale med kort:

Når du velger å betale med kort blir du videreført til en sikker side levert av Klarna. Her legger du inn kortinformasjon og bekrefter betalingsmåten. Lovelyskin.no har ikke mulighet til å se på eller lagre denne informasjonen da det er Klarna som tar seg av betalingen på en enkel og sikker måte.

 

3. Levering med Posten

Vi sender alle pakker som brev med Posten Norge AS. Leveringstiden er normalt 3-7 virkedager fra vi har mottatt ordren.

Vi sender fraktfritt i hele Norge.

Alle varer blir sendt fra Siv. ing Njål Hansson AS, som har ansvaret for vår logistikk.

 

4. Angrerett og reklamasjon

Angre på kjøp av mottatt vare: Angrerettloven sier at kunden må melde fra til selger innen 14 dager etter at han eller hun mottok varen for å kunne angre. 

Feil på leveransen: Det kan naturligvis skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt, og vi er dessverre ikke feilfrie. Hvis varene du får i pakken ikke stemmer med det du har bestilt bør du gi beskjed til oss så fort som mulig slik at vi kan rette opp i feilen. 

I alle tilefeller over, ber vi deg om å ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi vil da sende deg riktig returskjema!

 

Lovelyskin © 2019 | Powered by Mystore